DOOZ – doza ta de energie

DOOZ ENERGY DRINK este o bautura energizanta lansata in piata in anul 2009 . Bautura a fost creata bazandu-se pe experienta indelungata a echipei noastre, acumulata in timp in domeniul bauturilor energizante si racoritoare ( import, distributie etc ) . Am incercat sa cream un produs cat mai apropiat de dorintele noastre dar care sa satisfaca necesitatile exigentilor consumatori romani - dumneavoastra puteti decide daca am reusit :

1. calitate – a fost pricipalul criteriu, produsul contine toate ingredientele pentru a fi o bautura premiu / de succes , principalul atu pentru a deveni recunoscut / brand
2. pret accesibil – a fost lansat si va fi mentinut la un pret minim posibil, mediu pentru , consumatorul platind doar calitatea lui nu si numele , totodata evitandu-se actiuni de marketing ce nu ar fi permis acest lucru
3. gust placut – am efectuat nenumarate degustari pentru a obtine un gust cat mai placut , produsul putand fi consumat si ca bautura racoritoare ! Nu se folosesc indulcitori , gustul acestora nefiind agreat de consumatorii din Romania ( vezi insuccesul produselor tip "light" )
4. miros placut – se datoreaza calitatii ingredientelor superioare folosite in cantitati optime
5. raport calitate /pret – este concluzia de fapt a calitatilor enumerate mai sus unul excellent , un produs super ok la un pret mediu .

Toate acestea le-am reunit in DOOZ - doza ta de energie !

Despre DOOZ

DOOZ ENERGY DRINK bautura energizanta carbogazoasa cu taurina, cofeina si vitamine. Continut ridicat de cofeina ( 32 mg / 100 ml ). Ingrediente: Apa, zahar, acidifiant acid citric, dioxid de carbon, taurina ( 0,4 % ), arome, cofeina ( 0,03 %), glucuronalactona, inosit, dextroza, vitamine ( B3, B5, B6, B12), colorant amonsulfit caramel si riboflavina, conservant benzoat de sodiu. Vezi aici valoarea nutritiva a produsului. Nerecomandat pentru copii, persoane sensibile la cofeina, femei insarcinate si cele care alapteaza.
Termen de garantie: 24 luni. Produs si imbuteliat in UE. Vezi aici avantajele cutiilor din aluminiu.

Super K.O. - SuperKombat FightClub Oradea

DOOZ ENERGY te invita...

06aprilie
2013


Sambata la Oradea va avea loc Gala Superkombat in Arena “Antonio Alexe”, cu incepere de la 21:30 evenimentul va fi transmis in direct pe sport.ro, si eurosport.


detalii pe Superkombat